Geurt Morren stopt als voorzitter College van Bestuur Stichting Ante

Geurt Morren vertrekt als voorzitter van het college van Bestuur van Stichting Ante, de koepel van openbare scholen in de gemeenten Zeewolde en Dronten. Geurt Morren was sinds 1 mei 2018 verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de Stichting, die 12 scholen onder zijn hoede heeft. De Stichting verzorgt dagelijks onderwijs voor zo’n 2.100 kinderen.

Sandra Klijnhout, voorzitter van de Raad van Toezicht: ‘De enorme betrokkenheid en bevlogenheid waarmee Geurt zich ingezet heeft voor de scholen verdient respect en waardering. Zijn passie voor het onderwijs is bekend bij velen. Deze bevlogenheid kwam ook vaak terug in de gesprekken over de toekomst en de koers van de stichting. Op basis van deze gesprekken zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat, nu de stichting in een rustiger vaarwater gekomen is, dat ook een ander type bestuurder vraagt. Stichting Ante is Geurt Morren zeer erkentelijk voor zijn inzet voor het openbaar onderwijs in onze gemeenten’.

De functie van voorzitter van College van Bestuur wordt al enige tijd waargenomen door Peter Hulstein. Hij zal deze taken blijven vervullen tot een nieuwe interim voorzitter is gevonden. Streven is om deze functie zo snel mogelijk in te vullen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord