Ante, met talent vooruit!

Openbare basisschool ’t Kofschip

Wij zien kinderen en hun ontwikkeling

obs-kofschip

OBS ’t Kofschip is een (weer) groeiende, warme school met veel aandacht voor Passend Onderwijs. Ons motto: Wij zien kinderen en hun ontwikkeling. Pas als ze weten wie ze zijn, kunnen kinderen zich ontwikkelen in wat ze kunnen.

De school heeft een veilig klimaat waarin ontwikkelingsgericht leren centraal staat. In opbouw werken wij van thematisch, via ontdekkend leren, naar verhalend ontwerpen. Leerlingen worden in een rijke, stimulerende leeromgeving uitgedaagd om zelf of met anderen, op zoek te gaan naar antwoorden en oplossingen, in en buiten de school. Leerlingen zijn daardoor eigenaar van hun eigen ontwikkeling.

Respect, ruimte, structuur, vertrouwen en een positieve benadering zijn kernwaarden van de schoolcultuur. Wij waarderen verschillen en sluiten daarmee kinderen in, niet uit.
Ons team bestaat uit negen betrokken medewerkers, die al hun talenten inzetten voor de school. Ook zij zijn eigenaar van hun eigen ontwikkeling. Het ontdekken, ontwikkelen en gebruiken van talenten bij leerlingen en leerkrachten staat dan ook hoog in ons vaandel.

Contactgegevens

Corridor 76, 3893 BE Zeewolde
Tel: 036-5224 230
www.obs-kofschip.nl

Directeur Loes Ahles