Ante, met talent vooruit!

Formulieren

CAO PO 2016-2017

Via onderstaande link vindt u de volledige tekst van de collectieve arbeidsovereenkomst Primair Onderwijs 2016-2017.
Download hier de CAO PO 2016-2017.

In juni 2018 is er een onderhandelingsakkoord bereikt over de nieuwe CAO PO. Dit is een samenvatting in 2 minuten.
Of klik voor meer informatie hier

Vacatures

Wanneer Ante vacatures heeft dan worden de functiebeschrijvingen op deze pagina geplaatst.

Invalleerkrachten

Voor onze InvalPool zijn wij op zoek naar invalleerkrachten. Meer informatie is te vinden op onze website bij InvalPool.

InvalPool

Ante is altijd op zoek naar enthousiaste vervangers. Wij maken gebruik van een digitale invalpool voor leerkrachten waarmee snel een vervanger gevonden kan worden.
Aanmelden voor de invalpool kan door het sturen van uw CV met motivatie naar personeel@ante.nl

Na ontvangst van uw open sollicitatie (met daarin ook beschreven waarom u kiest voor Ante) en Curriculum Vitae ontvangt u een bevestiging en wordt u mogelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Open sollicitaties worden een jaar lang bewaard. Van eventuele vacatures wordt u in kennis gesteld wanneer er geen overige verplichtingen zijn binnen Ante.

Stage

De scholen van onze stichting onderhouden nauwe contacten met de PABO’s en andere opleidingsinstituten. Dit betekent dat er elk jaar de mogelijkheid wordt geboden om binnen onze scholen praktijkervaring op te doen. Het komt regelmatig voor dat stagiaires binnen onze organisatie een baan vinden.

Lerarenbeurs

Wanneer je een bevoegd leraar bent kun je in aanmerking komen voor de lerarenbeurs. Je moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Met een lerarenbeurs kun je met subsidie een bachelor-, master- of post initiële masteropleiding volgen. Dit kan ook voor een premaster- of schakelprogramma dat voorafgaat aan een universitaire masteropleiding.

Zo krijg je vergoeding voor collegegeld en studieverlof. Is deze regeling iets voor jou? Kijk dan hier voor meer informatie.

Teambeurs

De subsidie Teambeurs primair onderwijs is in het leven geroepen met als doel kennis en competenties van masteropgeleide leraren meer en duurzamer in te zetten voor schoolontwikkeling.

Hoe werkt de Teambeurs primair onderwijs?
Leerkrachten volgen met subsidie een masteropleiding in teamverband waardoor zij samen kunnen reflecteren en ook na de opleiding een kritisch maatje hebben binnen de school of het schoolbestuur. Gedurende een jaar na de opleiding krijgen de leerkrachten vanuit de Teambeurs tijd om aan het ontwikkelvraagstuk te werken. Ook andere leraren in het schoolteam, die geen master volgen, kunnen met deze subsidie meer betrokken worden in het leerproces en de schoolontwikkeling. Subsidie wordt gegeven voor het volgen van een masteropleiding in teamverband en kennisinbedding bij deelname van minimaal twee deelnemers per school.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor meer informatie.